Menu

Menu na najbliższy tydzień
05.10
Śniadanie:
Jogurt z musli, pomarańcza
II śniadanie:
Smoothie porzeczkowo-truskawkowo-malinowe
Obiad:
Leczo z kurczakiem, ryż
Podwieczorek:
Rosół z makaronem
Kolacja:
Sałatka z makaronem ryżowym
06.10
Śniadanie:
Różowa pasta, szynka, pieczywo żytnie, warzywa
II śniadanie:
Wiewiórka z orzechami i jabłkiem na mące pełnoziarnistej
Obiad:
Pulpety w sosie chrzanowym, kasza gryczana, buraczki
Podwieczorek:
Krem z dyni z pomarańczą
Kolacja:
Sałatka Cesar z prażonymi migdałami
07.10
Śniadanie:
Omlet ze szpinakiem i kozim serem, pieczywo żytnie, papryka
II śniadanie:
Sernik na zimno z nadzianymi owocowymi kulkami
Obiad:
Polędwiczka z suszonymi pomidorami, bulgur, surówka
Podwieczorek:
Koktajl bananowy z płatkami owsianymi
Kolacja:
Sałatka z mango i mozzarellą, wasa
08.10
Śniadanie:
Owsianka z truskawkami, płatkami kokosa i orzechami
II śniadanie:
Szarlotka w kubeczku
Obiad:
Lekki bigos, ziemniaki z koperkiem
Podwieczorek:
Barszcz ukraiński
Kolacja:
Sałatka z makaronem, kurczakiem i oliwkami
09.10
Śniadanie:
Paprykarz szczeciński, pieczywo żytnie, ogórek kiszony
II śniadanie:
Piernik marchewkowy
Obiad:
Pesto Rosso z suszonymi pomidorami
Podwieczorek:
Belriso z prażonym jabłkiem i gruszką z gorzką czekoladą
Kolacja:
Sałatka z winogronem i mozzarellą, wafel ryżowy